Asfaltirana Ulica Marije Kiri, investicija 5,7 miliona FOTO

Ulica Marije Kiri, u blizini Zlatokopačke petlje na izlazu iz Vranja, asfaltirana je u sredu prvi put za više desetina godina postojanja.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je završne radove na asfaltiranju ove gradske saobraćajnice.

- Veoma sam zadovoljan kada vidim da su građani srećni, jer posle više decenija dobijaju asfalt - kazao je gradonačelnik.

Milenković je dodao da će u narednom periodu biti rekonstruisane "sve ulice u gradu koje su problematične, pa i one gde ima problema u pogledu imovinsko–pravnih odnosa.

- To su ulice Tome Kostića, Meše Selimovića, Jovana Cvijića, Mihajla Pupina, Puškinova, Jelene Ćetković i ostale ulice u prigradskim i gradskim naseljima koje godinama stoje neasfaltirane upravo zbog nerešenih imovinsko-pravnih pitanja.

Naše službe marljivo rade i nadam se da ćemo do kraja godine završiti neophodnu infrastrukturu i poboljšati uslove za život građana u ovim delovima grada - rekao je Milenković obilazeći radove na asfaltiranju Ulice Marije Kiri.

Ulica je dugačka 252, a široka 6 metara.

Vrednost radova je 5,7 miliona dinara sa PDV–om.

Najnovije vesti