Arsić (NS): Sto pedeset do dvesta Bujanovčana doći će na protest u Vranje

Jedina politička stranka iz Bujanovca, jedne od samo šest lokalnih uprava u Srbiji u kojoj SNS nije deo vlasti, a čije će pristalice sigurno učestvovati na građanskom protestu „1 od 5 miliona“ u petak u Vranju je Narodna stranka, najavio je regionalni koordinator stranke Saša Arsić.

- Na prvom protestu protiv vlasti i Aleksandra Vučića u Vranju, koji u petak organizuje Građanska inicijativa, „sigurno će učestvovati 150-200 aktivista Narodne stranke iz bujanovačke opštine - povrdio je Arsić u izjavi za Bujanovačke.

On je dodao da NS "podržava protest", ali da ta stranka "nije organizator".

- Što se tiče naših pristalica, sve je na dobrovoljnoj bazi, bez organizovanog prevoza, plaćenih autobusa i svega ostalog - rekao je Arsić, koji inače obavlja funkciju opštinskog većnika u Bujanovcu.

Građanski protest u Vranju najavljen je za petak 25. januara u 18 časova na centralnom gradskom šetalištu.

SDS NE, MOŽDA SPO

Odbor SDS Borisa Tadića, koji u Bujanovcu vodi Boban Pavlović, neće učestvovati na protestu.

- Nemam nikakve informacije o tome, niko nas nije kontaktirao - rekao je za BUjanovačke Pavlović, inače pomoćnik predsednika opštine Bujanovac.

Nenad Tasić, odbornik u lokalnoj skupštini i šef Opštinskog odbora SPO, kaže da nije imao nikakve kontakte sa organizatorima protesta, ali ostavlja mogućnost da se sa određenim brojem pristalica pojavi na sutrašnjem skupu.

- Ukoliko obaveze budu dozvoljavale, otići ću kao građanin sa svojim aktivistima - kazao je Tasić.

Najnovije vesti