Arsić: Narodnjaci Bujanovca uz Mikija Aleksića

Vranje - Bujanovački odbor Narodne stranke (NS) podržaće Miroslava Aleksića na izborima za predsednika te partije, izjavio je za portal Bujanovačke Saša Arsić, koordinator narodnjaka za Pčinjski okrug.

"Aleksić ima apsolutnu podršku ne samo Bujanovca, već i svih ostalih odbora u okrugu.

On je čovek iz naroda i apsolutno razume problematiku, pogotovo na jugu Srbije.

Više puta je bio ovde, dolazio u Bujanovac i pokretao pitanja o ovom području u Skupštini Srbije kao poslanik", naveo je Arsić.

Arsić je naglasio da za aktuelnog predsednika Jeremića ne može ništa loše da kaže, te da će članstvo stranke na izborima odlučiti ko će biti predsednik.

"Demokratsko pravo svakoga je da bira i bude biran.

Činjenica je da Vuk Jeremić trenutno nije naročito popularan u narodu, daleko od toga da je on loš čovek.

Ali, ako nas bude vodio Aleksić, sigurni smo da ćemo postići naše ciljeve", dodao je Arsić.

On i Aleksić su politički saborci još iz vremena Aleksićevog Narodnog pokreta, koji je u oktobru 2017. godine prerastao u Narodnu stranku, s Vukom Jeremićem na čelu.

Podele u Narodnoj stranci i prestrojavanje članstva na one koji podržavaju aktuelnog predsednika Vuka Jeremića i na pristalice Miroslava Aleksića isplivale su u javnost u subotu, kada je Aleksić smenjen sa mesta predsednika Izvršnog odbora stranke.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Šesti rođendan Vranje News-a »

Ako bi nas neko pitao da opišemo proteklih 2.190 dana, odgovorili bismo mu da to nisu bile ni godine duge, a ni godine t...