Arsić: Imaćemo Albance na kutijama u Velikom Trnovcu

Vranje - Ujedinjeni za pobedu Srbije imaće dva člana biračkog odbora na ponovljenim izborima u Velikom Trnovcu, a ova lista odlučila je da to budu Albanci, izjavio je za Bujanovačke Saša Arsić, regionalni šef Narodne stranke koja je deo ove koalicije.

Prema njegovim rečima, posle kritike da nisu imali čuvare kutija na prvi put ponovljenim izborima na glasačkom mestu broj 6 u OŠ Muarem Kardiu, doneta je odluka da 27. maja to budu Albanci.

"U Velikom Trnovcu smo imali glasove na parlamentarnim izborima i svakako imamo svoje simpatizere među Albancima.

Možda će nekima smetati, ali meni lično nije smetalo što su ispred liste Muftijin amanet u celoj bujanovačkoj opštini bili postavljeni članovi SNS-a.

Smatramo da je dobro za sve građane Bujanovca da imamo što više poslanika, pa svu sreću u ostvarenju tog cilja želim i Šaipu Kamberiju i Nenadu Mitroviću.

Smatramo važnim da svoje multietničko i multikulturno društvo, sa svim svojim manama i vrlinama, predstavimo u parlamentu", rekao je Arsić.

U petak 27. maja 1.089 građana Velikog Trnovca glasaće treći put u ovom izbornom ciklusu a Koalicija Albanaca doline bori se za jedan poslanički mandat.

Najnovije vesti