Apoteka Vranje: Nema blokade, sve svoje obaveze izmirujemo na vreme

Demanti

Povodom teksta koji je 3. aprila 2024. godine objavljen na portalu Vranje News, pod naslovom Izvršitelji u Apoteci naplaćuju milionski dug po tužbi bivše zaposlene, iz Apotekarske ustanove Vranje uputili su demanti, ističući da je u tekstu "iznet niz netačnih, predimenzioniranih i tendencioznih informacija".

Tekst demantija objavljujemo u celosti.

"Na ovaj način je pokušano da se uznemiri javnost, a mi tvrdimo da Apotekarska ustanova nijednog trenutka nije bila u blokadi i sve svoje obaveze je izmirivala na vreme i prema svakome.

Apotekarska ustanova je uvek bila društveno odgovorna i vodila računa o zdravlju svih građana i uvek je tu za njih, i u lošim i u dobrim vremenima.

Verovatno to ne odgovara nekima, koji se rukovode ličnim interesima, ali mi smo racionalnim, posvećenim poslovanjem, u saradnji i uz podršku gradskog rukovodstva, uspeli da prevaziđemo velike probleme, tako da radimo odlično i u otežanim uslovima.

To što nismo još jedna od zatvorenih firmi je dalo mogućnost da rade mladi ljudi, kojima je to bilo odlična ponuda da ostanu u našem gradu i gradimo zajedničku budućnost.

Našu bivšu radnicu donekle razumemo i želimo joj sve najbolje u daljem radu", navodi se u tekstu demantija.

Najnovije vesti