Antić: U Vranju bi pale i mnogo jače ekipe od Voždovca FOTO/VIDEO

Smatram da smo zasluženo dobili ovu utakmicu; posle gola u početnom delu imali smo još tri, četiri stopostotne prilike i mogli smo da rešimo meč i ranije, a ne da strepimo do kraja, kazao je Dragan Antić, šef stručnog štaba vranjskog Dinama posle trijumfa njegove ekipe nad beogradskim Voždovcem u Vranju.

Dinamo je u istorijskoj utakmici, prvoj superligaškoj u Vranju otkad klub postoji, pokazao da je možda i nezasluženo pri dnu tabele, upravo ponajviše zbog uskraćivanja domaćinstva u Vranju gde stadion do prošle sedmice nije ispunjavao uslove za odigravanje superligaških mečeva.

- Pribojavao sam se do kraja utakmice, znam koliko vredi Voždovac, znam njihov kvalitet.

Obično, kad ne iskoristitie svoje šanse sledi kazna, mi smo ovog puta uspeli da sačuvamo mrežu i osvojimo važne bodove - kazao je Antić.

On se zahvalio armiji navijača Dinama koja je u fenomenalnoj atmosferi nosila klub do pobede.

- Fudbal se igra za publiku, a ne za prazne stadione.

Da smo ovu sezonu igrali u Vranju sigurno bismo dobijali i bolje klubove od Voždovca i ne bismo bili u ovakvoj situaciji - kazao je Antić na konferenciji za medije nakon utakmice.

Trener gostiju Dragan Aničić čestitao je ekipi Dinama "na pobedi i fenomenalnoj atmosferi na tribinama".

- Ja sam i pre utakmice rekao da mi je drago što Dinamo ima mogućnost da igra na svom terenu jer stvarno ima publiku i ambijent.

To je ono što je bilo lepo danas.

O ostalim stvarima koje nisu bile lepe neću da pričam danas.

Ja sam čovek iz fudbala i zbog ostalih nefudbalskih stvari se danas osećam jako bedno - rekao je Aničić pred okupljenim novinarima posle utakmice.

Najnovije vesti