Antić: Tek će biti zapošljavanja

Godina 2019. može se smatrati uspešnom zbog zapošljavanja dvanaest novih lekara na neodređeno vreme, kao i trinaest medicinskih sestara, rekla je u četvrtak direktorka Zdravstvenog centra (ZC) Vranje Ljiljana Antić.

Ona je na završnoj konferenciji za medije u ovoj godini, sumirala rezultate, ali i najavila da će uskoro biti zaposlena još četiri lekara, takođe na neodređeno vreme.

- Zahvaljujući resornom ministarstvu biće još zapošljavanja tokom sledeće godine.

Tokom naredne godine radićemo, pre svega, na popravljanju međuljudskih odnosa, jer smo svi ovde na istom zadatku – najavila je Antićeva.

Ona je zahvalila donatorima koji su pokazali društvenu odgovornost i svojim prilozima pomogli renoviranje laboratorije Doma zdravlja i Odeljenja fizikalne medicine donirajući medicinske aparate za odeljenja urologije, ginekologije i interno.

- Trenutno je najaktuelnija i najvažnija donacija pokretnog inkubatora za Odeljenje ginekologije u vrednosti 13.000 evra – kazala je Antićeva.

Ona je poželela svim kolegama i pacijentima dobro zdravlje i srećne praznike.

Direktor Opšte bolnice Saša Đorđević je poručio da svi zajedno, medicinsko i nemedicinsko osoblje, imaju isti zadatak - da unaprede rad ZC.

- Naša bolnica je imala buran period i verujem da smo odgovorili svim izazovima, što se pokazalo tokom saobraćajne nesreće u kojoj je povređeno više pripadnika vojske.

Za svoje angažovanje smo dobili najveće pohvale – istakao je Đorđević.

On je takođe uputio čestitao za novogodišnje i božićne praznike.

Najnovije vesti