Antić: Sve je bilo dobro do povrede Jovanovića i isključenja Ilića (VIDEO)

Sve je za nas krenulo po zlu nakon povrede Nikole Jovanovića i crvenog kartona Vladimira Ilića - izjavio je trener vranjskog Dinama Dragan Antić nakon neočekivano teškog poraza (5:1) od OFK Bačke u Bačkoj Palanci, u utakmici 27. kola Super lige Srbije u fudbalu.

- U dobroj smo formi, a Bačka je imala negativnu seriju i tu je ležala naša nada.

Ali, oni su po igračkom potencijalu dobra ekipa.

Presekli su nas brzi golovi, neke prinudne izmene u našem timu i katastrofalan odnos prema igri dva pojedinca u našoj ekipi, levog beka Vukajlovića i golmana Lakića koji su najveći krivci za ovaj poraz - kazao je Antić.

Igru Vukajlovića nije posebno okvalifikovao, a golmanu Lakiću Antić je spočitao "primanje golova iz mrtvog ugla".

- Čestitim domaćinu i mnogo sreće u nastavku takmičenja - kazao je Antić u kratkoj izjavi za medije posle meča.

Dinamo je posle jedine utakmice 27. kola Super lige koja je odigrana u petak ostao na pretposlednjem mestu sa 19 bodova.

Raspored ostalih ekipa u zoni ispadanja Vranjancima ide na ruku i verovatno će, i posle ovog fudbalskog vikenda, zadržati realne šasne za opstanak.

Naime, "fenjeraš" Zemun u subotu od 15 časova dočekuje zahuktali Radnički iz Niša i teško da će tu moći do bodova, a Rad, koji Dinamu beži dva boda, imaće u nedelju od 17 sati još teži zadatak kao domaćin protiv Crvene zvezde.

U sledećem 28. kolu Dinamo će kao domaćin ugostiti Vojvodinu, najverovatnije u Vranju, ukoliko Komisija za takmičenje FSS u međuvremenu odobri igranje utakmica na stadionu "Jumko", koji je u proteklom periodu renoviran prema pravilima takmičenja u Super ligi.

Zemun će tada gostovati Voždovcu, a Rad niškom Radničkom.

Najnovije vesti