AMSS: Oprez zbog magle i mokrih kolovoza na jugu

Kiša i mokri kolovozi donose teže uslove vožnje na jugu i širom Srbije, a dodatno ih pogoršava magla zbog koje je i na području Vranja i Pčinjskog okruga vidljivost smanjena, posebno pored reka, jezera, kanala i u kotlinama, saopšteno je u sredu ujutro iz Auto moto saveza Srbije (AMSS).

Magla usporava saobraćaj na području juga i jugoistoka Srbije, Novog Sada, ima je i na putevima u okolini Kraljeva, Sjenice i Požege.

Zbog izvođenja radova na izgradnji nove petlje Bubanj Potok na obilaznici oko Beograda na autoputu E-75, u smeru ka Nišu, saobraćaj se obavlja po izmenjenom režimu od zone isključenja sa autoputa na kružni put do petlje Tranšped.

Radovi se izvode u desnoj kolovoznoj traci, u smeru ka Nišu.

Saobraćaj se obavlja levom kolovoznom trakom (smer Niš – Beograd) i preticajnom i voznom trakom za vozila od Beograda ka Nišu.

Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicama i dalje su na snazi na pojedinim putevima na Divčibarama, Kopaoniku, kao i na teritoriji Tutina, Novog Pazara, Raške i Goča.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, od srede ujutro na graničnim prelazima nema većeg zadržavanja za putnička vozila, kao ni za teretna.

Najnovije vesti