Aktivisti iz komšiluka zakazali okrugli sto o omladinskoj politici

Udruženje Aktivisti iz komšiluka organizovaće okrugli sto o temi Omladinska politika u Vranju, u ponedeljak 18. aprila s početkom od 13 sati u kongresnoj sali hotela Royal Putnik u Vranju.

"Cilj ovog događaja je umrežavanje i diskusija svih aktera na lokalu o pravcima razvoja omladinske politike u Vranju u narednim godinama.

Udruženje Aktivisti iz komšiluka predstaviće rezultate istraživanja o stanju omladinske politike u Vranju, sa preporukama za unapređenje u tri oblasti - institucionalni okvir i mehanizmi, potom programi neformalnog obrazovanja i omladinskog rada i na kraju podsticanje preduzetništva mladih.

Na događaj su pozvani da u delu koji je planiran za diskusiju govore predstavnici udruženja mladih i za mlade, predstavnici insitucija (Nacionalna služba za zapošljavanje, Biznis inkubator centar...) kao i mladi koji su aktivni u lokalnoj zajednici", navode Aktivisti oz komšiluka.

Događaj će biti organizovan u okviru projekta Mladi i mediji za demokratski razvoj, koji udruženje Aktivisti iz komšiluka realizuje u partnerstvu sa Beogradskom otvorenom školom i uz podršku Kraljevine Švedske.

Najnovije vesti