Žokice dominantne u Kragujevcu: Smeč 5 - ŽOK Vranje 0:3

Odbojkašice ŽOK Vranje nastavile su da ruše protivnice u Prvoj B ligi, a u 13. kolu bile su bolje na gostovanju ekipi Smeč 5 u Kragujevcu i slavile sa 0:3 (po setovima 12:25, 20:25 i 22:25).

Na taj način vranjske odbojkašice, predvođene trenerom Milanom Bratićem, ostvarile su jedanaestu pobedu u trinaest kola, uz samo dva poraza.

"Veoma teško gostovanje u Kragujevcu, ponovo praćeno problemima zbog povrede.

Naime, na zagrevanju smo ostali bez jedne od najboljih igračica, ali smo i to prevazišli, ušli fenomenalno u utakmicu, igrali bez mnogo oscilacija i zasluženo pobedili.

Sve čestitke odbojkašicama na pobedi protiv ekipe koja je pokazala da ima kvalitet i koja će, predvođena iskusnim trenerom Mratinkovićem, sigurno pomrsiti račune nekoj od vodećih ekipa do kraja sezone", poručuju iz uprave vranjskog kluba.

Vranjanke su ovom pobedom došle na deobu drugog mesta sa skorom pobeda i poraza 11:2, koliko imaju i prvoplasirani Zlatibor, te Leskovac 98 koji se nalazi na deobi drugog mesta sa vranjskim klubom.

Isti skor ima i četvrtoplasirano Valjevo, uz nešto slabiji set količnik.

Borba u možda najizjednačenijoj odbojkaškoj ligi u nacionalnim takmičenjima se nastavlja već narednog vikenda kada će Vranjanke imati rutinski zadatak protiv poslednjeplasirane Ivanjice, koja je u trinaest kola prikupila samo 4 boda.

Najnovije vesti