Žitelji Ulice Otona Župančića dobijaju kanalizacionu mrežu

Lideri lokalnog SNS-a sa narodnim poslanikom Slavišom Bulatovićem na čelu u subotu su obišli nekoliko lokacija na kojima su u toku radovi na infrastrukturnim objektima, kao i delove grada u kojima je u toku komunalno uređenje.

U Ulici Otona Župančića u Vranju, u neposrednoj blizini Manastira Sveti Nikola, rekonstruiše se 280 metara ulice.

Vrednost investicije je 1,5 miliona dinara.

Kako je rekao direktor JP Vodovod Goran Đorđević ostalo je da se uredi još pedesetak metara ulice; urađena je i kanalizaciona mreža koja dosad nije postojala, kao i deo fekalne mreže.

U nastavku će uslediti asfaltiranje.

Obnovljeno školsko igralište

U OŠ Branko Radičević u Vranju obnovljeno je sportsko igralište. Uloženo je 800.000 dinara. Nenad Đorđević, gradski većnik za sport, rekao je da je u poslednje tri godine investirano 10 miliona dinara za uređenje dečjih igrališta.

Takođe, delegacija SNS-a, sastavljena od funkcionera lokalne vlasti, obišla je Aleksandrovačko jezero gde se obavlja zamena cevi na izlivnom kanalu od jezera do Južne Morave.

Stotinak metara je već zamenjeno, preostaje da se završi još toliko.

Ukupna investicija je 600.000 dinara.

Lider SNS-a Slaviša Bulatović kazao je na ovom mestu da će SNS "nastaviti sa realizacijom projekata u interesu građana".

- Mi smo došli na vlast da bi se borili sa problemima i rešavali probleme građana - rekao je Bulatović.

UREĐENJE NASELJA

U mesnim zajednicama Ogledna stanica, Šaprance i Odžinka čišćeno je korito Sobinske reke. U akciju se uključio vranjski Komrad. Direktor Parking servisa Marjan Stanković kazao je da je u toku izrada projektno-tehničke dokumentacije za izradu pešačke staze pored mosta na Kosovskoj ulici. Služba zelenila JKP Komrad imala je akciju u naselju Češalj, kod Udruženja penzionera. Prva faza uređenja završena je u Ulici Omladinskih brigada, nedaleko od upravne zgrade Jumka. Sledi druga i sređivanje trotoara, postavljanje klupa i đubrijera rekao je direktor Komrada Zoran Dimitrijević. U prethodnom periodu iz ove ulice uklonjeno je pedesetak kamiona smeća, zemlje i šuta.

Najnovije vesti