Škola kakvu biste poželeli: U Zmaju misle na sklonosti predškolaca

Promocija nastavnih predmeta u okviru projekta "Igraj za Zmaj" i dodela nagrada za predškolce u okviru konkursa "Škola kakvu želim" biće održani u četvrtak 18. aprila u 12 časova, u dvorištu OŠ Jovan Jovanović Zmaj.

- Učenici i nastavnici naše škole predstaviće specifičnosti nastavnih predmeta vršnjacima, roditeljima i deci predškolskog uzrasta.

Cilj je da prikažu nastavne predmete, njihovu povezanost i sadržaje na kreativan i deci razumljiv način.

Želimo da podstaknemo interesovanje učenika za različita područja, za razvijanje sklonosti i talenta i čuvanje njihove posebnosti - navodi u izjavi za Vranje News direktorka Zmajeve škole Milena Marinković.

Istog dana, u prostoriji produženog boravka OŠ Jovan Jovanović Zmaj biće organizovana dodela nagrada za predškolce koji su učestvovali na likovnom konkursu "Škola kakvu želim".

NAGRAĐENI

1. nagrada - Mila Milosavljević (Boško Buha) i Natalija Stanković (Sunce)

2. nagrada - Vasilije Pavlović (Dečja radost) i Lena Nikolić (Pčelica)

3. nagrada - Vojin Veljković (Čarolija) i Sergej Rudolf (Neven)

Pohvaljeni su radovi sledećih predškolaca: Lena Đorđević (Pčelica), Jana Nedeljković (Pčelica), Stefan Jovanović (Sunce), Ema Tašković (Sunce), Sara Nedeljković (Boško Buha), Melanija Milenković (Boško Buha), Anastasija Dimev (Neven), Mina Stojković (Neven), Jovana Mitić (Dečja radost), Helena Vladinović (Dečja radost), Nina Stanković (Čarolija), Kosta Jovanović (Čarolija).

Iz OŠ Jovan Jovanović Zmaj pozvali su sve nagrađene i pohvaljene učesnike konkursa da zajedno sa svojim drugarima, vaspitačima i roditeljima dođu u u četvrtak u ovu školu kako bi primili nagrade, da posete izložbu, kao i da učestvuju u aktivnostima na promociji predmeta, poručili su dopisom učenici i nastavnici vranjske škole.

Najnovije vesti