Šape gneva i Ala je lep ovaj svet na bioskopskom repertoaru

Po okončanju festivala Borini pozorišni dani, od subote 29. oktobra nastaviće se bioskopske projekcije u velikoj sali Pozorišta Bora Stanković u Vranju.

U terminu za najmlađe od 12 sati biće prikazan film Šape gneva – Legenda o Henku.

Reč je o animiranom avnturističkom fimu za decu.

"Glavni junak Henk - ljupki pas koji mašta o tome da postane samuraj, kreće na putovanje u potragu za svojom sudbinom.

Na njegovu nesreću, ono što će pronaći je čudan i negostoljubiv grad Kakamučo, u kome on bolno štrči, jer je on pas, a svi ostali su… mačke!

A kao što svi znamo mačke stvarno, ali stvarno ne vole pse.

Očajnički želeći da se dodvori sugrađanima, Henk nesvesno postaje deo plana podlog, narcisoidnog Ika Čua, koji želi da uništi sve stanovnike Kakamučoa", navodi se u najavi filma.

Kako će se stvari dalje odvijati saznaćete ukoliko posetite vranjski bioskop.

Na večernjoj sceni, u sunotu od 20 sati biće prikazana romantična komedija ,,Ala je lep ovaj svet’’, nastala u koprodukciji Srbije i Crne Gore. Film se u bioskopima pojavio krajem septembra.

"Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu.

Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije Šetnja sa lavom.

Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, ali stvari ne idu uvek glatko kako smo ih zamislili…’’ , stoji u najavi filma.

Karte za bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti