Đorđević: U toku zamena kanalizacione mreže na više lokacija u Vranju

Radnici JP Vodovod u Vranju uveliko rade na zameni kanalizacione mreže u ulicama Kneza Miloša, Kralja Milana i Poljaničkoj, izjavio je u petak Goran Đorđević, direktor Vodovoda.

On je gostujući u programu lokalne RTV rekao da vremenska prilike idu na ruku radnicima ovog preduzeća, zbog čega se sezona radova ne prekida.

- Očekujemo da radovi u ulici Kneza Miloša budu završeni vrlo brzo tako da ćemo uskoro ulicu vratiti u prvobitno stanje.

U gornjem delu grada radi se o zastareloj mreži tako da se radovi odvijaju usporeno te je u ovim delovima grada saobraćaj otežan - rekao je Đorđević.

Radovi na izgradnji Fabrike za prečišćavanje otpadnih voda sprovode se predviđenom dinamikom, dodao je direktor Vdoovoda.

- Postrojenje se brzo gradi i očekujemo početak probnog rada u aprilu.

Naši ljudi su već išli u Kruševac gde je ovakvo postrojenje počelo sa radom i gde je obavljena prva faza obuke.

Pripremamo se za drugu faza edukacije i očekujemo da će postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda na proleće početi da funkcioniše, tako da će Vranje biti jedan od prvih gradova u Srbiji koji će dobiti ovakvu fabriku - potencirao je Đorđević.

On je dodao i da se trenutno radi kolektor od Bolnice do Ulice Bore Stankovića gde se završetak radova očekuje za dvadesetak dana.

Najnovije vesti