Đorđević pred Novi Pazar: Da se vratimo na pobednički kolosek

Vranje - Surdulički superligaš Radnik odigraće u ponedeljak protiv Novog Pazara u Surdulici svoju utakmicu poslednjeg 30. kola regularnog dela prvenstva Super lige Srbije, pred početak plej-ofa i plej-auta.

Šef stručnog štaba Radnika Dušan Đorđevića rekao je pred ovu utakmicu da je njegov tim u prošlom kolu pretrpeo neprijatan poraz od Voždovca, ali smatra da on ima i neke pozitivne posledice

"Mislim da smo dobili jednu važnu opomenu i možda je taj poraz došao u pravo vreme da uporedimo na koji način smo beležili tako dobre rezultate i na koji način smo igrali protiv Voždovca.

"Igra nam je bila bez energije, bez prepoznatljive volje i svega što je krasilo naš tim u ovom delu sezone.

Sada nam dolazi ekipa Novog Pazara koja je u dobroj seriji, prošla je u polufinale kupa, ali je sa druge strane u teškoj poziciji u ligi.

Na nama je da se što pre vratimo na ona naša izdanja, na naš nivo igre, borbe i zalaganja i da se onda nadamo da možemo da napravimo povoljan rezultat.

Sve ostalo je niz komplikovanih računica, mnogo ekipa je uključeno u borbu za plej-of, a ovo kolo će doneti rasplet", rekao je Đorđević.

Surduličani su uoči poslednjeg kola dvanaesti na tabeli sa 33 boda, a Novi Pazar poslednji šesnaesti sa 25.

Meč na Gradskom stadionu u Surdulici odigraće se u ponedeljak od 18.30 časova.

Najnovije vesti