Đorđević pred gostovanje TSC-u: Igramo dobro, želimo bodove

Vranje - Vanredno, 25. kolo Super lige Srbije na programu je danas i sutra, a fudbaleri surduličkog superligaša Radnika u sredu će na gostovanje TSC-u u Bačkoj Topoli, ekipi koja u nastavku lige igra u promenljivoj formi.

Dok je Radnik iz tri meča u prolećnom delu sezone izvukao sedam bodova (dve pobede protiv Spartaka i Vojvodine u gostima i jedna nerešena utakmica sa Napretkom u Surdulici),TSC ima po pobedu, poraz i nerešen ishod i osvojio je četiri boda u nastavku lige.

Šef stručnog štaba Radnika Dušan Đorđević rekao je novinarima pred ovo gostovanje da očekuje "tešku utakmicu sa izuzetno kvalitetnim protivnikom".

"Oni sigurno nisu zadovoljan pozicijom na kojoj se trenutno nalaze i učiniće sve da nas savladaju.

Međutim, nas raduju bolja izdanja u nastavku prvenstva, pa u Bačku Topolu putujemo da se nadigravamo, pružimo žestok otpor i nadamo se povoljnom ishodu", kazao je Đorđević pred odlazak u Bačku Topolu.

TSC uoči ove utakmice zauzima sedmo mesto na tabeli sa 30 bodova, a Radnik je jedanaesti sa dva boda manje.

Ekipa iz Bačke Topole je jesenji deo prvenstva završila kao deveta i u protekla tri kola napredovala je dva mesta, koliko i Radnik koji je sa trineste došao na jedanaestu poziciju.

Najnovije vesti