Čudovišta iz moje porodice i Betmen na bioskopskom repertoaru

Na repertoaru bioskopa, koji radi u okviru Pozorišta Bora Stanković u Vranju, u subotu 5. marta planirane su projekcije dva filma.

U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, biće prikazana animirana porodična komedija "Čudovišta iz moje porodice 2".

Reč je o nastavku velikog animiranog hita iz 2017. godine.

"Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfilda iz kandži lovca na čudovišta, porodica Višbon se još jednom pretvara u neodoljivog vampira, Frankenštajnovo čudovište, mumiju i vukodlaka.

Naša porodica uz pomoć svoja tri kućna ljubimaca ponovno obilazi svet kako bi spasili prijatelje, stekli nova monstruozna poznanstva i konačno shvatili da niko nije savršen – i da čak i oni sa manama mogu pronaći sreću", kaže se u najavi filma.

Istog dana u večernjem terminima, od 17.30 i 21 sat, na repertoaru će biti film "Betmen".

U režiji Meta Rivsa novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju novi, mračni izgled.

"Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika - usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima", kratak je sadržaj filma.

Karte za pozorište samo na dan predstave

Ulaznice za pozorišne predstave (osim premijere) u martu će se prodavati samo na dan predstave, kako bi se izbegle neprijatnosti usled eventualnih otkazivanja zbog koronavirusa, saopšteno je iz teatra. Ulaznice za filmske projekcije, međutim, prodavaće se kao i do sada.

Karte za bioskopske i pozorišne programe mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta Bora Stanković.

Kude mi je žena i Nerođena devojka na teatarskom repertoaru

Što se tiče pozorišnog repertoara, u petak 4. marta od 20 sati ljubitelji pozorišne umetnosti moći će da pogledaju komad "Kude mi je žena". U nedelju, u terminu za najmlađe od 12 sati, biće odigrana lutkarska predstava "Nerođena devojka".

Najnovije vesti