Članovi Republičkog odbora za kontrolu finansija i DRI u četvrtak u Vranju

U četvrtak 16. decembra u Vranju će bti održana 56. sednica Republičkog odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Na skupu će biti predstavljen Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta Grada Vranje za 2018. godinu, kao i Izveštaj o reviziji finansijskih izveštaja Javnog preduzeća za grejanje i održavanje stambenih zgrada i poslovnih prostorija Novi dom Vranje za 2018. godinu.

Na dnevnom redu sednice biće i davanje saglasnosti na Predlog finansijskog plana Državne revizorske institucije za 2022. godinu i projekcije za 2023. i 2024. godinu, predstavljanje inicijativa za izmene i dopune propisa na osnovu nalaza i preporuka iz izveštaja o reviziji za 2020. godinu, kao i predstavljanje rada Uprave za duvan.

Sednica će početi u 11.15 časova u velikoj sali Skupštine grada Vranja.

Prisustvovaće joj gradonačelnik Slobodan Milenković, predsednica Odbora za finansije, rebublički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava Aleksandra Tomić i predsednik Saveta Državne revizorske institucije Duško Pejović.

Članovi i zamenici članova u ovom odboru su Zoran Tomić, Ana Čarapić, Ana Beloica, Zoltan Pek, Nikola Jolović, Adrijana Pupovac, Veroljub Arsić, Zoran Bojanić, Olivera Pešić, Boban Birmančević.

Na poslednjoj sednici Odbora, održanoj u utorak 14. decembra, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o zaduživanju Republike Srbije kod Banca Intesa AD Beograd za potrebe finansiranja Projekta Ruma - Šabac - Loznica koji je podnela Vlada, u načelu.

Sednica iz Vranja moći će da se prati uživo preko ovog linka.

Najnovije vesti