Članovi JS Vranje tradicionalno na slavi kod Palme FOTO/VIDEO

Članovi i simpatizeri Jedinstvene Srbije iz Vranja boravili su u nedelju, na Ivanjdan u Jagodini gde se svake godine na ovaj dan održava tradicionalna manifestacija povodom seoske krsne slave Končareva.

Svake godine 7. jula predsednik Skupštine Jagodine, narodni poslanik i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma organizuje veliki turistički spektakl.

Članovi JS iz Vranja učestovali su na unutarstranačkim sportskim igrama na vodi gde su u konkurenciji osam ekipa osvojili četvrto mesto.

Imali su priliku da posete Muzej voštanih figura, ZOO vrt, da se takmiče i besplatno uživaju u kupanju u Akva parku Jagodina.

Visoki gost Dragana Markovića ove godine bio je egipatski funkcioner, guverner regije Crveno more dr Ahmet Abdalah, koji je u pratnji svog domaćina obišao jagodinski turistički kompleks

U večernim satima u nedelju na stadionu u Končarevu kraj Jagodine održan je 22. Međunarodni kik-boks meč povodom krsne slave sela Končareva.

Rukavice u ringu ukrstili su reprezentativci Srbije iz kik-boks kluba "Palmini tigrovi" i reprezentativci Grčke.

Slavi je prisustvovao veliki broj zvanica iz zemlje i inostranstva koje je zabavljala pevačica Aleksandra Prijović.

Končarevo, jagodinsko naselje sa oko 1.500 stanovnika, rodno je selo Dragana Markovića Palme.

Manifestaciju obično poseti dvadesetak huljada ljudi.

Najnovije vesti

Foto SPC Danas je Blaga Marija »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i pravoslavni vernici u Vranju i Srbiji u utorak slave Blagu Mariju, bivšu grešnicu Marij...