Četrnaest prvih nagrada za učenike Muzičke škole

Na nekoliko takmičenja u martu učenici Muzičke škole Stevan Mokranjac u Vranju osvojili su četrnaest prvih nagrada u više kategorija, potvrdila je za Vranje News direktorka škole Tanja Bliznakovski.

Na takmičenju "Viva harmonika" u Aleksincu pobednici su bili Vukašin Savić, Lazar Anđelković, Andrija Aleksić i Đorđe Janjić, iz klase profesora Strahinje Đorđevića.

Pobedio je i Zvezdan Zlatković iz klase profesora Miodraga Stojkovića, dok su dva laureata, apsolutni pobednik Andrija Mladenović, te Luka Belić i Emilija Đorđević takođe trijumfovali u svojim kategorijama.

Oni su iz klase profesorke Srnice Radulović, kao i Novak Đorđević koji je osvojio drugu nagradu na istom takmičenju.

Laureat je i Srboljub Raimović, dok je Strahinja Stevanović takođe pobedio u svojoj kategoriji.

Obojica su iz klase profesora Nebojše Jaćimovića.

U martu su učenici sa duvačkog odseka bili na takmičenje duvača u Negotinu i osvojili više nagrada.

Flautistkinja Anđelija Pavlović osvojila je prvo mesto, ona je u klasi profesorke Kristine Krsmanović, kao i Milica Goranović, kojoj je pripalo drugo mesto.

U okviru takmičenja trubača (klasa profesora Vladice Vasića) učenik Dobrivoje Mamutović osvojio je prvu, a Kristijan Mamutović drugu nagradu.

Takođe u svojoj kategoriji najbolji je bio i Matijas Barčić, kao i Bratislav Marković, dok je Perica Kamberović bio drugoplasiran.

Bili su uspešni i klarinetisti iz klase profesora Aleksandra Pavlovića - Vidan Dimitrijević osvojio je drugu nagradu, a Tamara Anđelković i Luka Mitrović treće.

Najnovije vesti