26.11.2021

Branislav Lečić je muž Tanje Savić

Tekst je izvorno objavljen na nova.rs

Ako ste mislili da je naslov ove kolumne klikbejt prevara kako bismo vas naterali da pročitate sledeće redove, niste u pravu.

Branislav Lečić je zaista muž Tanje Savić. I obratno, muž Tanje Savić je Branislav Lečić.

U ta dva tela smestio se jedan mozak. Onaj mizogini, koji se prema ženama odnosi kao prema smeću, koji šutira te iste žene kad su najranjivije i nemoćne da se brane.

Pogledajte samo onu bulumentu medija koji ovoj dvojici, koji na ramenima nose istu glavu, daju prostor da iznose svoje prostačke bljuvotine, sve pod izgovorom kako i oni moraju da se „brane“.

Ne verujete? Poslušajmo šta kaže prvi Branislav Lečić muž Tanje Savić:

„To što je Danijela uradila strašno je štetno za prave žrtve silovanja. One znaju da prepoznaju laž, jer znaju kako je biti silovan.

Danijela u iskazu za policiju i tužilaštvo čak govori da ne zna da li je rekla „silovatelju“ da ne želi seks, ni da li mu je to pokazala ili pokušala da ga spreči.

S druge strane, mene je označila kao „silovatelja“, a poruke pokazuju kako mi se obraćala i kakav smo odnos imali.

Pisala mi je i posle tajno snimljenog razgovora i predlagala da se vidimo“.

Narečeni Lečić je glumici Danijeli Štajnfeld, za one s kraćim pamćenjem, upućivao sledeće reči:

„To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta ti misliš, da sam ja neko ko svoj ku*ac usrećujem i mećem seksualno u nekog koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja?”.

Dakle, taj glumac, koga je srpska javnost volela i cenila, smatra da ženskoj osobi treba da bude čast kad on stavi ud u nju.

I ima li ona uopšte pojma ko je on, pa se usuđuje da mu zameri tako nešto?

Kasnije je Lečić, koji je i muž Tanje Savić, pričao kako su vežbali za ulogu (zaboravio je ono „kume, i ti ćeš, samo sutra„), jedino nikako da objasni što se toga odmah nije setio, kad je Štajnfeld izašla u javnost s tom pričom, nego mesecima kasnije. Ko je pomenuo savete advokata neka Lečić s njim vežba tekst o stavljaju spolovila u njega / nju i pritom ga / je usrećuje.

Šta na ovo ima da doda muž Tanje Savić Branislav Lečić?

„Pitajte Stanivukovića sledeće: kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Što se udala za mene? Što mi je rodila dva sina? Očigledno je imala samo neku korist od mene. Da li taj njen zna da Tanja voli ponekad da koristi kokain? Da je podsetim šta smo radili sve zajedno u jednom hotelu u Novom Sadu. Neka stavi ruku na srce i neka kaže da lažem, da nije istina! Ona može da laže, ali slike i snimci ne varaju. Neka taj njen malo bolje upozna Tanju, neka gledaju zajedno naše najintimije snimke, pa nek se on malo nauči od mene. Tek će da vidi pod koju katagoriju pripada ona“.

Vratite se ovim biranim rečima sledeći put kad pomislite da je Branislav Lečić u pravu.

Onaj Branislav Lečić, muž Tanje Savić.

 

(Autor je Vranjanac, urednik je na portalu Nova.rs)

Foto lično vlasništvo