Zona Jug: Porazi Pčinje i Morave, samo remi Nebeskih anđela (REZULTATI, TABELA)

Fudbaleri Pčinje iz Trgovišta doživeli su u subotu iznenađujući i neprijatan poraz na gostovanju u Orašju od devetoplasirane Budućnosti od 1:0.

Kiks drugoplasirane Pčinje iskoristio je lider na tabeli, leskovačka Dubočica, koja se pobedom nad Moravom iz Vladičinog Hana na domaćem terenu od 3:0 "odlepila" na osam bodova prednosti ispred ekipe iz Trgovišta.

Ni treća ekipa iz Pčinjskog okruga, Nebeski anđeli, nisu se proslavili u 22. kolu Zone Jug, jer su na domaćem terenu protiv četrnaestoplasirane Jablanice iz Medveđe odigrali samo 0:0.

Fudbaleri Vranjske Banje, koji zauzimaju šestu poziciju na tabeli sa 33 boda, u nedelju od 16.30 gostovaće ekipi Poleta 1980 u Lapljem Selu.

Dubočica sa 54 boda sada ima naizgled nedostižnu prednost u odnosu na Pčinju sa 46, kojoj se opasno primakao Balkanski iz Dimitrovgrada sa 42 boda.

Pored šestoplasirane Vranjske Banje, od klubova iz okruga Morava je na 11. mestu sa 28 bodova, a Nebeski ANđeli 12. sa 23 boda.

U narednom 23. kolu, koje je na programu 28. i 29. aprila, Nebeski anđeli gostovaće trinaestoplasiranoj Slogi u Leskovcu, koja ima samo dva boda manje.

Iza ove dve ekipe su samo Polet 1980 i Lužnica iz Babušnice koji poprilično zaostaju.

Vranjska Banja dočekaće za sedam dana četvrtoplasiranu Pustu reku iz Bojnika, dok će se derbi Pčinjskog okruga odigrati u Vladičinom Hanu gde će se naredne subote sastati Morava i Pčinja.

Najnovije vesti