Zlatni vranjski sportisti iz Splita kod gradonačelnika FOTO

Ostvarivši veliki sportski uspeh vi ste naš grad i Srbiju predstavili na najbolji mogući način, poručio je u četvrtak gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković koji je priredio prijem za košarkaše KK Panteri i šahistu Petra Spasića, mlade vranjske sportiste koji su osvojili medalje na Sportskim igrama mladih u Splitu.

- Lokalna samouprava mnogo ulaže u razvoj školskog i rekreativnog sporta, jer smatramo da će se odatle iznedriti pojedinci koji će se profesionalno baviti sportom.

Uvek ćete imati podršku i pomoć gradskog rukovodstva.

Želim vam mnogo uspeha u daljem radu, a na vama je da budete dobra deca, dobri učenici i sportisti - poručio je je gradonačelnik osvajačima medalja.

KK Panteri su u Splitu osvojili prvo mesto i zlatnu medalju u disciplini "street basket", u konkurenciji najboljih ekipa iz zemalja bivše SFRJ.

Petar Spasić, član Šah kluba Vranje 1923 osvojio je zlatnu medalju u Splitu, na finalnom međunarodnom takmičenju u šahu.

Gradski većnik za sport Nenad Đorđević potencirao je značaj velikog uspeha mladih sportista.

- Uspeli ste da budete najbolji na takmičenju na kojem su učestvovali sportisti iz 187 gradova iz Srbije.

To je ogroman uspeh koji pokazuje vašu posvećenost i ozbiljnost u radu.

Grad će uvek podržati sve vaše aktivnosti i trudićemo se da vam omogućimo što bolje uslove za treniranje - rekao je Đorđević.

Trener KK Panteri Marjan Stojković i trener Šah kluba Vranje 1923 Zoran Stojanović zahvalili su se rukovodstvu na podršci i ukazanom poverenju.

Susret je završen razmenom poklona.

Najnovije vesti