Zlatanović u Radnikovom Klubu 100

Igor Zlatanović, najbolji strelac Radnika i najbolji mladi igrač Super lige Srbije, u nedelju je odigrao stotu utakmicu u dresu Radnika, u poslednjem prvenstvenom kolu sezone 2018/2019 protiv šabačke Mačve.

Talentovani napadač Surduličana sa trinaest pogodaka u ovoj sezoni nalazi se na šestoj poziciji liste strelaca Super lige Srbije, a strelac je i tri gola u ovogodišnjem Kupu Srbije.

Član je selekcije mlade reprezentacije Srbije (U21), a na prošlonedeljnoj manifestaciji "Prvi tim" u organizaciji Super lige izabran je za najboljeg mladog fudbalera u ovoj sezoni.

U Radnik je stigao sredinom 2016, a prema važećem ugovoru u Surdulici će ostati do sredine 2021. godine.

Priznanje i uramljeni dres sa brojem "100" Zlatanoviću je na ceremoniji pre utakmice uručio generalni direktor FK Radnik Marko Marković.

- Zadovoljan sam kako smo odigrali poslednju ovosezonsku utakicu, imali smo dosta motiva i želje za celim plenom i drago mi je da smo se pobedom oprostili i od sezone, i od naših vernih navijača.

Čast mi je da sam ovde ovih nekoliko godina i da sam u dresu Radnika odigrao jubilarni broj utakmica.

Za sve dosad postignuto zahvalan sam upravi kluba, predsedniku Stanislavu Tončevu, sportskom direktoru Darku Gašiću, treneru Milanoviću i naravno saigračima.

Veliko hvala navijačima koji su me veoma dobro prihvatili u Surdulici i dali mi podstrek da pružam dobre igre i postižem golove - izjavio je Zlatanović nakon povodom ovog malog jubileja.

Prvenstvo je završeno, u Zlatanović planira da se malo odmori.

- Zatim me čekaju pripreme sa reprezentacijom za Evropsko prvenstvo koje se u junu održava u Italiji i San Marinu - dodao je jedan od najtalentovanijih fudbalera Srbije.

Priznanje i Milošu Milovanoviću

Na istoj utakmici povremenom kapitenu tima, strelcu i "upornom borcu" Milošu Milovanoviću uručeno je priznanje i zahvalnica za nesebično zalaganje i veliki doprinos klubu za proteklih pet godina, koliko nastupa u dresu Radnika.

Milovanoviću je pored priznanja uručen i posvećen uramljeni dres sa brojem 3. Priznanje i zahvalnicu uručio mu je predsednik OFS Surdulica, David Milić.

Najnovije vesti