Zlatanović iz Radnika najbolji mladi fudbaler Super lige

Napadač surduličkog superligaša Radnika Igor Zlatanović proglašen je za najboljeg mladog fudbalera Super lige Srbije u sezoni 2018/19, u okviru manifestacije "Prvi tim" u organizaciji Super lige, na kojoj su u četvrtak uveče proglašeni najbolji akteri fudbalske sezone.

U aktuelnoj sezoni postigao je 12 golova u prvenstvu i 3 u Kupu Srbije.

Zlatanović je dugogodišnji omladinski i mladi reprezetntativac Srbije, a u poslednje vreme dobijao je pozive i za "A" selekciju.

U ovoj sezoni među deset je najboljih strelaca Super lige i najzaslužniji što je Radnik na vrhu tabele plej aut faze šampionata.

On već nekoliko sezona igra standardno dobro sa surdulički tim i jedan je od najboljih mladih napadača lige.

Za najboljeg igrača u sezoni 2018/19 Super lige Srbije proglašen je prvotimac Crvene zvezde Marko Marin, dok je najbolji trener šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.

Na manifestaciji je predstavljen idealni tim elitnog ranga i proglašeni najbolji igrač, najbolji mladi igrač i najbolji trener Super lige Srbije za sezonu 2018/19.

DETE PARTIZANA

Igor Zlatanović rođen je 1998. godine u Užicu. Najbolji strelac Radnika već nekoliko sezona ima ugovor sa surduličkim timom do juna 2021. godine. On je dete beogradskog Partizana, ali je iz filijale crno-belih Teleoptika u redove surduličkog superligaša prešao 2016. godine i postao nezamenljiv u napadu. Vrednost na specijalizovanom portalu za transfere fudbalera Transfermarkt.com procenjuje mu se na milion evra.

Idealnih jedanaest birali su njihovi direktni rivali, kapiteni superligaških ekipa i šefovi stručnih štabova, što ovom izboru daje veliki značaj.

Idealni tim izgleda ovako: Milan Borjan (Crvena zvezda), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja Miletić (Partizan), Radovan Pankov (Radnički Niš), Dušan Jovančić (Crvena zvezda), El Fardu Ben (Crvena zvezda), Nikola Drinčić (Radnički Niš), Nermin Haskić (Radnički Niš), Marko Marin (Crvena zvezda) i Ognjen Mudrinski (Čukarički).

Najnovije vesti