Zatvara se put Vranje – Mečkovac – Struganica zbog saniranja klizišta

Zatvoren za saobraćaj biće lokalni put Vranje – Mečkovac – Struganica u četvrtak 24. decembra od 9 časova "u zoni radova", saopšteno je iz JP Urbanizam i izgradnja Vranja.

Iz Urbanizma je precizirano da se na osnovu Zakona o putevima, Odluke o javnim i nekategorisanim putevima na teritoriji grada Vranja put biti zatvoren "zbog izvođenja radova na saniranju klizišta u naseljenom mestu Mečkovac".

- U tom periodu za saobraćaj u delu zone radova u naseljenom mestu Mečkovac koristiće se alternativni putni pravci, u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom - navode iz Urbanizma.

JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja, kao upravljač javnih puteva, po Odluci o javnim i nekategorisanim putevima na teritoriji grada Vranja (Sl. glasnik grada Vranja broj 37/2018) donelo je odluku o izmeni režima saobraćaja i obustavi saobraćaja u slučaju izvođenja radova na popravci, održavanju, sanaciji na javnom putu.

- Izvođač radova na javnom putu snosi troškove postavljanja saobraćajne signalizacije i opreme kojom se vrši obustava saobraćaja ili izmena u režimu saobraćaja, kao i troškove obavešavanja javnosti i preduzetih mera obezbeđenja - navodi se u saopštenju Urbanizma.

Najnovije vesti