Vranjski radikali: Samo guseničarom se može kroz Partizanski put

Iz Gradskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) u Vranju oglasili su se saopštenjem za medije u kome podsećaju gradsku vlast da su kolovoz i trotoari u Ulici Partizanski put u Vranju "u očajnom stanju".

"Na svakom metru te ulice vozači se suočavaju sa ogromnim rupama na putu, ispupčenjima, ulegnućima, raznim "zakrpama" i sa čitavim nizom drugih rizika po bezbednost saobraćaja.

Jednom rečju, nema ni govora o bezbednosti saobraćaja (pogotovo pešaka), a reč je o jednoj od najprometnijih ulica na ulazu u Vranje.

Dovoljno je reći da pešački prelazi u toj ulici gotovo ne postoje, a od trotoara postoji samo prostor gde bi trebalo da budu", navode vranjski radikali.

Oni se pitaju zbog čega lokalna vlast ne reaguje "iako je očigledno da je ulica u veoma lošem stanju".

"Opšte poznato je da je vlast zaduživala Grad Vranje.

Međutim, taj novac nije iskorišćen za rešavanje životnih problema u Vranju na koje mi, srpski radikali, neprekidno ukazujemo.

Očigledno je da ima novca, ali da nema volje da se rešavaju gorući problemi.

Vlast samo obećava, a ništa ne radi.

Mi, srpski radikali, pozivamo gradsku vlast u Vranju da se uozbilji i da što pre započne sa uređenjem Partizanskog puta na celoj njegovoj dužini", poručuju iz SRS-a.

U saopštenju se dodaje da je "neprihvatljivo da Vranje nema nijednu kompletno uređenu ulicu".

"Ukoliko vlast uskoro ne započne sa rekonstrukcijom Partizanskog puta može mirne duše pozvati građane da koriste vozila sa gusenicom kada prolaze ovim putem.

To će reći svako ko je bar jednom prošao tim putem u poslednje vreme.

Logično, postavlja se pitanje - kakav utisak o Vranju stiču ljudi koji prvi put dođu i prođu ovom ulicom?

Naš je utisak da se vlast uopšte ne brine o našim ulicama i uslovima u kojima građani žive.

Da li treba da se dogodi neka nesreća pa da ovdašnja vlast reaguje?

Ne moramo napominjati da građani ovog grada plaćaju ovu vlast da rešava njihove svakodnevne probleme.

Valjda toliko zaslužuju stanovnici ovih ulica koji uredno plaćaju porez na imovinu i brojne druge dažbine", zaključuje se u saopštenju vranjskog odbora SRS.

Komentari

вeћина наших улица је у катастрофалном стању, а поред тога многе ствари су лоше као изградња нових зграда већим делом где не треба али добијају се дозволе за њихову изградњу, без обзира на околину зграда, паркинга,контејнера и др. Негде вода и канализација не раде се целом улицом, већ појединачно. Слабо постоји надзор у свим сферама, углавном због међусобне сарадње између њих и у већини случајева је овакво стање

Najnovije vesti