Vranjanci pali u poslednjem minutu: Dinamo - Dubočica 1:2 VIDEO

Iako je šef stručnog štaba FK Dinamo Vranje Dragan Antić Recko najavljivao pobedu protiv gostiju iz leskovačke Dubočice, vranjski klub ostao je bez bodova u još jednoj utakmici na svom terenu u ovoj polusezoni Prve lige jer su gosti trijumfovali rezultatom 1:2 (0:1).

Dinamo je na terenu delovao bolje od gostiju, ali domaći fudbaleri nisu uspeli da iskoriste svoje prilike, pa su tako doživeli četvrti prvenstveni poraz u Vranju nakon što su bodove sa stadiona Jumko ranije već odneli Kolubara, Budućnost iz Dobanovaca i Jagodina.

Leskovčani su u vođstvo došli iz jedanaesterca u 31. minutu utakmice, nakon što je golman Dinama Miroslav Orlić oborio jednog od napadača gostujućeg tima.

Siguran sa bele tačke bio je Dušan Savić.

Dinamo je u drugom poluvremenu apsolutno dominirao i takva igra donela je poravnanje rezultata preko Vasilija Spasića u 69. minutu susreta.

Dinamovci su u tom delu igre imali nekoliko stopostotonih prilika, pogađali okvir gola, ali lopta nikako nije htela u mrežu.

I posle toliko propuštenijh prilika stigla je kazna u poslednjem, 90. minutu utakmice.

Posle jedne kontre gostiju njihova tri igrača nadmudrila su Dinamovih pet, pa je pobedu gostima doneo Ivan Milić.

Nažalost, Dinamo je posle dva pozitivna rezultata (pobede nad Železničarom iz Pančeva u Vranju i osvojenog boda na gostovanju OFK Žarkovu) novim porazom ostao fenjeraš i zauzima poslednje mesto na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova.

Bod više na 17. mestu ima Radnički iz Sremske Mitrovice, dok Sloga iz Kraljeva i Zemun imaju po 11.

Teško gostovanje u narednom kolu imaće Vranjanci protiv Borca 1926 u Čačku, ekipe koja zauzima 4. mesto na tabeli Prve lige.

Najnovije vesti