Važna pobeda na startu: Dinamo - Spartak 1:0 (VIDEO)

Fudbaleri vranjskog Dinama pobedili su ekipu subotičkog Spartaka sa 1:0 (1:0) u utakmici 22. kola Super lige koja je odigrana na Gradskom stadionu u Surdulici.

Vranjanci su nadmoćniju igru u prvom poluvremenu krunisali golom u 38. minutu utakmice, a strelac je bio centarfor Željko Dimitrov iz jedanaesterca.

Dinamo ima više od igre u prvom delu utakmice, dok su Subotičani pokušavali da poravnaju u drugom delu susreta, ali je njihova igra bila jalova, dok je Dinamo uglavnom pretio iz kontri.

U ekipi Dinama u ovom meču požuteli su Mlađan Stevanović, Gašić, Mitrović, Pavišić i golman Lakić, a kod gostiju iz Subotice Đenić, Đorđević, Obradović i Marčić.

Dinamo je i pored tri nova boda i dalje na poslednjem šesnaestom mestu Super lige, ali sada ima 13 bodova, tri manje od Zemuna, četiri od Rada (ove dve ekipe odigrale su u nedelju nerešeno 2:2) i pet od OFK Bačke.

Spartak je ostao na dvanaestoj poziciji sa 19 bodova.

Vranjanci će narednog vikenda gostovati beogradskom Radu, direktnom konkurentu za opstanak u ligi.

Zemun će dočekati Mačvu, Bačka gostuje Mladosti, a Spartak Napretku.

Komentari

Jos juce se pricalo po Srbiji da je ovo kec. Dinamo se gura da ostane u ligi zbog geografskog polozaja. Kvalitet ekipe i strucni stab su posebna prica...Tuzno.

Najnovije vesti