U Surdulici ništa novo: Radnički punio mrežu Dinama, pa prikočio 0:4 (0:2)

Fudbaleri vranjskog Dinamoa poraženi su od Radničkog iz Niša sa 0:4 (0:2), u utakmici 18. kola Super lige na Gradskom stadionu u Surdulici.

Mreže su bile netaknute sve do 34. minuta utakmice kada je dosuđen penal za goste, a siguran egkezuktor sa bele tačke bio je Haskić - 0:1.

Dinamo je pre toga propustio tri vrlo zrele šanse za gol i uopšte dominirao na terenu.

Situacija na terenu se od tada menja i do kraja poluvremena gosti su uspeli da dupliraju vođstvo, uprkos Dinamovoj dominaciji.

Strelac drugog gola za Nišlije u 45. minutu bio je ponovo bosanskohercegovački internacionalac Haskić.

Na početku drugo poluvremena, trener Dinama Radmilo Jovanović zamenio je dva igrača - u igru je ušao fudbaler sredine terena Marko Đurišić umesto Šeguna Okamijana, dok je Zakarije Suraka u napadu ustupio mesto Luki Ratkoviću.

Međutim, to nije mnogo promenilo u igri Dinama, koji ne uspeva da parira Radničkom pa su gosti u 60. minutu preko Stanisavljevića poveli sa 3:0, da bi samo tri munuta kasnije postigli i četvrti gol, a strelac je opet bio Haskić.

Trener gostiju nenad Lalatović je posle ovog gola iz igre povukao svoje najbolje igrače, a rezultat je do kraja meča ostao nepromenjen.

U prvom delu sezone Radnički je kao domaćin takođe savladao Vranjance sa 2:0.

Dinamo je u subotu igrao bez nekolicine prvotimaca. Sa Jovanom Zucovićem je raskinuta saradnja, a Lazar Đokić je suspendovan, kao i golman Uroš Đurić.

Nišlije posle ove pobede imaju 41 bod, samo šest manje od Crvene zvezde (koja doduše ima utakmicu manje), a četiri više od trećeplasiranog Partizana, koji je u subotu odigrao samo 1:1 sa Mladošću u Lučanima.

Dinamo je poslednji sa samo 7 bodova.

Komentari

E moj Recko. Daj sklanjaj se i ne brukaj Vranje svojim ludorijama. Daleko si ti od toga da mozes da vodis klub u ovakvom rangu ni kao trener a jos manje kao predsednik. Igraci ti namestili utakmicu protiv Partizana. I danas li namestise protiv Nislija. Gradonacalnice daj prekini ovu farsu i ne trosi pare nas poreskih obveznika

Bravo recko samo nastavi...Niko ti nista ne moze....45 golova si primio i jos tolko ces...Vidi se da fali ubojiti milos u spicu

Najnovije vesti