Vranjanci ispali: Dinamo - Inđija 2:0 FOTO/VIDEO

Fudbaleri vranjskog Dinama i pored pobede od 2:0 nad FK Inđijom u Vranju nisu uspeli da sačuvaju superligaški status zbog poraza od 0:3 u prvom meču u Inđiji.

Dinamo je posle niza poprilično stihijskih napada u prvom poluvremenu uspeo da povede na vreme sa 1:0 u 43. minutu golom Dimitrova.

U 64. minutu Dimitrov je iz penala postigao drugi gol za Dinamo za 2:0, ali Vranjanci nisu uspeli da postignu još jedan gol koji bi ih odveo u produžetke.

Stadion Jumko, gledalaca oko 4.000.

Sudija: Dragan Čolović, pomoćnici: Srđan Minić i Marko Dimitrijević, četvrti sudija: Milan Ilić.

Delegat: Časlav Lukić.

Strelac: Dimitrov 43', 64' (penal).

Dinamo: Lakić, Onimisi, Nikola Stevanović (Karapandžić 63), Đurišić, Dimitrov, Jovanović (Antić 84), Gašić, Ožegović, Mlađan Stevanović, Pavišić, Popović.

Inđija: Preković, Veličković, Dimitrijević (Vraštanović 81), Bjeličić, Dimitrov (Bastajić 67), Ilić, Andrejić, Anđelković, Rogač, Bađi (Damnjanović 53), Vidić.

Inđija je u meč ušla veoma oprezno, čuvajući prednost iz prve utakmice.

Dinamo je napadao, ali nije stvarao stopostotne šanse.

Na samom startu viđene su velike tenzije i "koškanje" fudbalera, ali nije bilo većih incidenata.

Bilo je i poprilično nervoze na tribinama, pogotovo u loži gde je sedela delegacija Inđije.

Povremeno je situacija bila na ivici fizičkog incidenta između gostiju i domaće publike, pa su morali da intervenišu policajci.

Posle drugog gola Dinamo je i dalje napadao, ali je najbolju priliku imala Inđija.

Bastajić je imao situaciju jedan na jedan, lobovao golmana, a onda uz ogromnu dozu nesreće ostao bez gola jer je lopta odskočila preko prečke već savladanog Lakića.

Sudija je drugo poluvreme produžio za čak sedam minuta, ali ni to nije bilo dovoljno da Dinamo dođe do trećeg gola i produžetaka.

Pored Dinama, koji se u eliti zadržao jednu godinu, direktno ispadanje u drugu ligu Srbije prethodno su "zaslužili" Zemun i Bačka.

Pored Inđije, u Superligu Srbije još ranije su se plasirali Bačka Topola i Javor.

Komentari

Opstina Indjija ima 26.000 stanovnika, a opstina Vranje preko 100.000 stanovnika i uporedite fond fudbalera Dinama koji ima samo jednog Vranjanca koji debelo greje klupu, a Indjija ima sve fudbalera svoje i plus na polusezoni su im otisli najbolji fudbalera u druge klubove, sve reserve koji su pocele da igraju su dobri fudbaleri.Postavlja se pitanje gde su NASA deca i ko sa njima radi a ne legija stranaca i sad odlaze svi a ti gospodinu treneru. Ako si gospodin, ostavka i dovidjenja.

Najnovije vesti