TOV-u drugo mesto za video reportažu na izložbi turističkih publikacija

Turistička organizacija grada Vranja (TOV) osvojila je drugo mesto u Srbiji u kategoriji video publikacija-reportaža za promo-film "Vranje, grad koji ima dušu", na trinaestoj izložbi suvenira i turističkih publikacija "Leskovac 2020".

Promo film o Vranju, koji se izdvaja po kadrovima turističkih potencijala i panoramskim pejzažima Vranja, prepoznatljivog je stila i perfekcije u vizuelnim sadržajima, ocenio je žiri.

- Osvojena nagrada je od velikog značaja za TO Vranje jer predstavlja podstrek za bolje i kreativnije prezentovanje postojećeg i bogatog turističkog blaga Vranja - navode iz TOV-a.

Turistička organizacija grada Leskovca je ovogodišnju, trinaestu po redu Izložbu suvenira i turističkih publikacija "Leskovac 2020", zbog trenutne epidemiološke situacije održala u izmenjenom formatu.

Nagrade su dodeljene u jedanaest kategorija, a odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima Turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju.

U takmičarskom delu je učestvovalo više od 40 turističkih organizacija koje su se nadmetale poslatim radovima.

Iz Turističke organizacije Vranja poručili su da će nastaviti "da kroz aktivnosti promovišu grad Vranje u najboljem svetlu" i potruditi se da Vranje "postane domaćin velikog broja turista i nezaobilazna destinacija na turističkoj mapi Srbije".

Najnovije vesti