Teška, ali zaslužena pobeda futsalera: KMF Vranje - Ivanjica 4:1

KMF Vranje ostvario je tešku, ali zasluženu pobedu od 4:1 (0:1) protiv Ivanjice na startu šampionata Prve futsal lige u sezoni 2021/22.

Vranjance je do pobede, u utakmici koja je odigrana u Hali Mladost u Bujanovcu zbog zauzetosti hale u Vranju, predvodio Trajković koji je postigao het-trik upisavšio se u strelce u 22, 23 i 36. minutu, dok je četvrti gol postigao Janjić u 23.

Gostima nije pomoglo rano vođstvo preko Bojovića u 14. minutu, osim toga ništa ozbiljnije nisu uspeli da urade na ovom meču.

Očekivano za početak prvenstva Vranjanci su u utakmicu ušli malo stegnuti, u njihovoj igri bilo je dosta grešaka.

Jednu lošu postavku odbrane domaćina iskoristili su gosti da povedu i na odmor se otišlo sa tim golom prednosti.

Sve one propuste iz prvog Vranjanci su zaboravili i već na startu drugog dela igre rezultat je golovima preokrenuo Budimir Trajković, a sudbinu gostiju golom u istom minutu kada je Trajković drugi put zatresao mrežu zapečatio Janjić trećim golom za KMF Vranje.

Gosti su probali da igrom na sve ili ništa naprave nekekav benefit, ali je na golu Vranja siguran bio Milenković.

Tačku na pobedu stavio je igrač utakmice Trajković.

Vranjanci su u Bujanovcu imali zavidnu podršku publike sa tribina koja će im ove sezone i te kako značiti u borbi ka ostavrenju sportskog cilja, a to je visok plasman u najelitnijem srpskom takmičenju i, kako najavljuju, napredak za stepenicu više u odnosu na prošlu sezonu.

Očekuje se da im uskoro bude omogućemo igranje utakmica u Sportskoj hali u Vranju, gde se trenutno nalaze punktovi za vakcinaciju stanovništva.

To bi bilo veoma značajno za tim koji po tradiciji na svom terenu u Vranju ima veliku podršku navijača.

U narednom 2. kolu KMF Vranje gostovaće ekipi Zemun Samo pravo.

Najnovije vesti