Surduličani vezali dva poraza: Napredak - Radnik 2:1 VIDEO

Vranje - Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika vezali su drugi poraz u najelitnijem fudbalskom takmičenju Srbije, a u trećem kolu savladao ih je Napredak sa 2:1 (0:0), na gostovanju u Kruševcu.

Posle ravnopravnog prvog dela susreta Kruševljani su poveli u 62. minutu minutu iz jedanaesterca preko Marka Mrkića.

Samo šest minuta kasnije Radnik je izjednačio evrogolom Ognjena Dimitrića sa oko 30 metara, da bi gol koji ih je koštao drugog prvenstvenog poraza Surduličani, kao i u prethodnom kolu, primili pred sam kraj utakmice, u 89. minutu kada je za domaćine bio precizan Srđan Kocić.

Sudija MIlan Mitić donosio je u najmanju ruku problematične odluke na štetu Surduličana.

Najpre kod dosuđenog drugog penala za Kruševljane, kada je golman Ivan Kostić izbio loptu, a potom napadač domaćih pao preko njega (na sreću ovaj penal je Kostić odbranio), a potom u finišu kada posle igranja rukom (koja je bila u neprirodnom položaju) jednog fudbalera domaćih nije svirao kazneni udarac za Radnik.

Posle ovog kola na tabeli Super lige Radnik zauzima deseto mesto sa tri osvojena boda iz prvog kola na gostovanju Voždovcu.

U narednom četvrtom kolu 15. avgusta Radnik će u Surdulici imati težak zadatak jer će biti domaćin beogradskom Partizanu.

Najnovije vesti