Surduličani bez celog plena u nastavku Super lige: Radnik - Voždovac 1:1 VIDEO

Vranje - Nerešeno 1:1 (1:0) odigrao je surdulički Radnik sa gostujućim Voždovcem, u prvoj utakmici prolećnog dela šampionata Super lige Srbije u fudbalu.

Surduličane je u vođstvo doveo najbolji strelac lige Milan Makarić u 7. minutu utakmice.

Gostima je bod doneo Luka Cvetičanin u 72.

U veoma borbenoj utakmici šanse su još u prvom delu igre viđene na obe strane.

Pretio je Radnik i poveo, ali ni gosti nisu ostajali dužni i u nekoliko navrata samo je golman domaćih Kostić bravuroznim intervencijama uspevao da sačuva mrežu domaćih.

Prilike za vođstvo u drugom delu imali su domaćini, ali i Voždovčani, ali je opet na visini zadatka u ključnim momentima bio golman domaćih Kostić.

U Radniku posle utakmice nisu bili zadovoljni deljenjem pravde na ovom meču i smatraju da je glavni sudija Lazar Lukić propustio da dosudi najmanje dva penala za njih - u 72. i 90. minutu kada su igrači gostiju igrali rukom u svom šesnaestercu, prekidajući napade domaćina.

Radnik je posle 20. odigranog kola deveti na tabeli Super lige sa 28 bodova, koliko ima i desetoplasirani Voždovac.

Najbliži rival TSC na osmom mestu beži im dva boda, tri boda prednosti ima sedmoplasirani niški Radnički, a četiri šestoplasirani Proleter.

U 21. kolu Surduličane očekuje teško gostovanje Mladosti u Lučanima, timu koji sa osvojenih 26 bodova zauzima jedanaestu poziciju na tabeli.

Najnovije vesti