SNS Vranje Tončeva označio kao vlastodršca i kabadahiju

Iz Gradskog odbora SNS Vranje saopštili su u utorak predveče da jug Srbije godinama "oseća posledice", kako se kaže, "parazita društva Novice Tončeva".

- On, osim besramnog bogaćenja na račun partije kojoj pripada, leči svoje frustracije napadajući upravo one zahvaljujući kojima se jug Srbije više ne pustoši, već unapređuje investiranjem, izgradnjom i rastom životnog standarda njegovih građana - navode vranjski naprednjaci.

U tekstu saopštenja se dodaje da je Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede, "najčešće meta" Novice Tončeva.

- Upravo jer je uz inicijativu Aleksandra Vučića Stevanović najviše doprineo da se posebna pažnja usmeri na jug Srbije.

Iako je SPS kao koalicioni partner dao svoj doprinos u radu i rezultatima koje je ostvarila aktuelna vlast, to nikako ne može biti opravdanje za nekog ko je iskoristio učešće u vlasti isključivo radi umnožavanja sopstvenog bogatstva - navodi se.

U tekst se dodaje da ljudi poput Tončeva "ne praštaju uspeh".

- Naročito onaj koji je ostvaren tu gde su navikli da, ušuškani u partijsko leglo, egzistiraju na plećima običnog čoveka kome, sem časti, ništa drugo nisu ostavili.

Mi iz Srpske napredne stranke nećemo ćutati na osionost ovog izgrednika.

Bahatost nikome dobro nije donela, neće ni ovom vlastodršcu i kabadahiji - navode između ostalog iz vranjskog SNS-a.

Tončev: Stevanović inspirator otkaza i hapšenja

Tončev je ranije u utorak izjavio da je "poređenje Surdulice sa Užičkom republikom" (jedina opština u Srbiji gde su socijalisti pobedili naprednjake, p.a) izneo zato što je SPS "izbornu pobedu izvojevao u najtežim okolnostima do sada".

- Izvojevali smo je boreći se protiv Dragana Stevanovića Bosketa koji je sramota za ceo SNS - napisao je potpredsednik SPS-a i prvi surdulički socijalista Novica Tončev u saopštenju za javnost.

U svom "beskrupuloznom napadu na ljude i institucije", dodao je Tončev, Stevanović je, kako je rekao, "uspeo da utiče i na Ministarstvo deleći otkaze, i na Tužilaštvo hapseći članove SPS Surdulica".

- Spreman sam da na sve načine zaštitim svoje ljude i svoju partiju i u tome se neću štedeti - napisao je Tončev.

Komentari

Ne branim Tončeva,ali za neke stvari je u pravu..."država to sam ja" SNS tu floskulu najviše primenjuje u praksi.
Molim naprednjake da ne zamenjuju teze...

Najnovije vesti