SNS Vranje: Jeremiću, ako hoćete promene krenite od sebe

"Posle sramnog poziva Željka Veselinovića na silovanje i pretnje poslanika Dveri Srđana Noga da će premijerku i predsednika obesiti na terazijama, iz tabora Dragana Đilasa su nastavljeni napadi na premijerku Anu Brnabić i njeno dostojanstvo i ličnost", kaže se na početku saopštenja vranjskog odbora SNS-a koje je dostavljeno medijima.

- Ovog puta izvođač radova je bio Vuk Jeremić, naravno uz podršku i saglasnost kvazi političara Boška Obradovića, Đilasa i drugih marioneta iz tzv. Saveza za Srbiju.

Već postaje simptomatično da vodeći ljudi ovog Saveza najgrublje i najbanalnije vređaju predsednicu Vlade Srbije gospođu Anu Brnabić, kao što je Vuk Jeremić na svom tvitu učinio nazvavši je „neobrazovana, od morala i dostojanstva operisana karikatura“!

Ova izjava gospodina Jeremića nije samo napad na premijerku, već je pre svega napad na državu i nadležni državni organi ne bi smeli da ćute, jer se na ovaj način urušavaju temelji države i njenih institucija.

Smatramo da je ovakav vid političke borbe i neslaganja sa političkim neistomišljenicima loš obrazac političkog delovanja i loša poruka za sve građane Srbije, a naročito mlade ljude koji tek treba da formiraju sistem vrednosti.

Gospodine Jeremiću ali i svi drugi iz Saveza, ako zaista želite da nešto promenite krenite prvo od sebe i svoje politike.

Menjajte svoj primitivizam, svoj odnos prema držvi i najvažnijim predstavnicima srpske države.

Ali pre svega menjajte svoj odnos prema građanima Srbije, jer njih nećete prevariti i to su vam oni u nekoliko navrata poručili na poslednjim izborima.

Ovo vam najdobronamernije poručujemo iako znamo da nećete poslušati, jer znamo da više volite da slušate svoje mentore iz nekih zapadnih ambasada.

Ako ništa druge od njih ste bar mogli da se naučite nekim osnovnim manirima i normama političke kulture i diplomatije - kaže se između ostalog u saopštenju Gradskog odbora SNS Vranje.

Najnovije vesti