SNS Surdulice: Kukavički napad Novice Tončeva na nas

Vranje/Surdulica - Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Surdulici saopštenjem za medije najoštrije je osudio, kako se kaže, "paranoične izjave Novice Tončeva" i u potpunosti odbacio "njegove besmislene navode da iza poslednjih događaja, u kojima je oštećena njegova imovina ili navodno ugrožena bezbednost, stoji lokalni odbor naprednjaka".

- Novica Tončev, kao jedini i istinski gubitnik ovih izbora, koji je izbore izgubio kako na glasačkim mestima gde mu nedostaje više hiljada glasova, tako i svojim nečasnim, podlim i kukavičkim ponašanjem, pretnjama i odmazdom nakon završetka izbora, moraće jednom konačno da se suoči sa istinom, pravdom i željom građana Surdulice da ga više ne gledaju kako na najgori i najbahatiji mogući način vrši vlast u našoj opštini.

Pozivamo nadležne organe da u što hitnijem roku obelodane sve činjenice u vezi sa pomenutim slučajem i da svi vide kako Novica Tončev ne zna ništa drugo osim da vara i obmanjuje narod - navode u saopštenju surdulički naprednjaci.

Portal direktno.rs objavio je u utorak Tončevljevu izjavu u kojoj je, prema pisanju tog medija, izneo sumnje na određene političke člinioce.

- Sumnjam na lokalni SNS da tako pokazuje lojalnost predsedniku, jer su izgubili izbore u Surdulici.

Zabrinut sam za bezbednost svoje dece i svoje porodice - citirao je ovaj portal Tončevljevu izjavu.

Posle incidenta u Nišu kada su izbušene gume na vozilu preduzeća Tončev gradnja u Surdulici, imovini ove firme, opet na vozilima, naneta je nova šteta, i to oštećenjem još jednog vozila koje koristi Novica Tončev, potpredsednik SPS-a, prvi surdulički socijalista i vlasnik Tončev gradnje.

Šteta na automobilu načinjena je razbijanjem šoferšajbne.

- Ovo je zabrinjavajući nastavak pretnji i zastrašivanja Novice Tončeva i njegove porodice ispred čije porodične kuće su kamere tokom noći zabeležile i nepoznata vozila sa grupom muškaraca - saopšteno je iz Tončev gradnje.

Najnovije vesti