SNS: Političke iluzije Nove Srbije

Povodom saopštenja vranjskog Povereništva Nove Srbije od 10. januara, oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Smatramo da imamo realnu obavezu prema građanima Vranja da odgovorimo ovim političkim autsajderima na izrečene neistine i niz paušalnih ocena na rad lokalne vlasti.

Navodi dotičnih o navodnim problemima u grejanju vrtića i škola i navodne nesposobnosti „Novog doma“ su u najmanju ruku laž i kritika radi kritike bez utemeljenja u stvarnosti.

JP „Novi dom“ nikada bolje nije radio i grejao i investicija proširenja toplovodne mreže je jedna od najboljih poteza u 2018. godini koja će povećati prihode ovog javnog preduzeća i smanjiti troškove lokalnih ustanova koje su postale deo ove mreže.

Za sve ovo vreme temperatura se kretala u optimalnom zakonskom rasponu od 18 do 22 stepeni, a u vrtićima i više od toga.

Što se tiče snega, čišćenje se odvija u skladu sa planom uprkos otežanim uslovima i obilnim padavinama, ali saobraćajnice su prohodne i omogućen je protok ljudi i motornih vozila.

Naravno da u skladu sa našom politikom otvorenosti i transparentnosti u radu lokalne samouprave možete da zatražite kompletan izveštaj koji će biti usvojen danas na sednici Štaba za vanredne situacije, i uveriti se u vašu zabludu i neznanje.

Sve i svemu, političko neznanje ove simpatične družine nas ne čudi imajući u vidu da je izvor informacija za svoje sklepano saopštenje imala u jednom žutom, bulevarskom portalu koji se bavi dezinformisanjem javnosti sa usko stručnim profilom medijskog reketiranja.

Sličan se sličnom raduje, tako da nas raduje da je ovaj portal konačno dobio svog favorita za rušenje lokalne vlasti oličen u poverenika Nove Srbije - stranke za kraduckanje, tzv. novog-starog mesiju lokalne političke iluzije koji će stati na čelu protestne šetnje u gradu koja će dovesti do promena političke istorije Vranja.

Da, to je onaj nasmejan gospodin koji je okapavo u prostorijama Srpske napredne stranke moleći da ga primi neko od rukovodstva, i lokalni revolucionar u pokušaju i bivši poštovalac lika i dela Karla Marksa.

Srpska napredna stranka podržava svaki vid legitimne i legalne političke borbe, jer bi kroz tzv. protestnu šetnju poverenik za kraduckanje i espreso dobio spoznaju svoje politike slabosti i dokaz da se politika ne vodi pisanjem komentara na bulevarskom portalu, već institucionalnim političkim delovanjem koje zahteva znanje, integritet i poverenje građana.

Nismo sigurni da dotični zadovoljava ove kriterijume za iole ozbiljnije lokalno političko delovanje.

Ali za utehu, uvek ostaju izbori za kućni savet zgrade jer život čine male stvari - piše u saopštenju SNS-a.

Najnovije vesti