Sa Tamarom u akciji rekonstruisana škola u Mečkovcu FOTO

Rekonstrukcija osnovne škole u Mečkovcu, isturenog odeljenja OŠ Dositej Obradović u Vranju, završena je za vikend, ponajviše zahvaljujući ekipi serijala "Sa Tamarom u akciji".

Nakon završetka radova učenici i nastavno osoblje dobili su modernu zgradu, sa savremenim uslovima i prostorijama za boravak, rad i učenje.

Gradonačelnik Slobodan Milenković, koji je prisustvovao otvaranju rekonstruisane zgrade, kazao je da je pre samo dva meseca, zbog urušavanja dela ove škole, školska nastava držana u improvizovanom prostoru.

- Zahvaljujući Tamari i svim ljudima iz produkcije, vrednim donatorima iz firme "Tašijapi" i "Milenijum tima", uspeli smo da skoro ni iz čega dobijemo jedan moderan školski objekat.

Raduje me što će u sklopu škole, mališani iz ovog kraja imati i poludnevni boravak Predškolske ustanove Naše dete - rekao je gradonačelnik.

On je naglasio da će lokalna samouprava nastaviti da ulaže u ovaj kraj i ostala sela i najavio rekonstrukciju većeg dela puta u Mečkovcu.

Svečano otvaranje ulepšali su svojim nastupom đaci ove škole, KUD Mladost i pevač vranjskih izvornih pesama Branirmir Stošić Kace.

Najnovije vesti