Rukometaši dočekuju Radnički uprkos besparici (PAROVI, TABELA)

Rukometaši Vranja odigraće utakmicu 15. kola Super „B“ lige Istok-Zapad protiv ekipe Radničkog 1923 iz Kragujevca uprkos finansijakim problemima, najavljeno je iz vranjskog kluba.

- Ispoštovaćemo odluku gradskih vlasti da se strpimo još ove nedelje za uplatu sredstava. Pozajmićemo novac od kuće, od prijatelja, za sudije i ostalo što smo na datu reč prolongirali.

Očekujemo veliki odaziv naših navijača i ljubitelja rukometa i još jednu pobedu – poručuju iz RK Vranje 1957.

Iz kluba saopštavaju da se sve vesti u poslednje vreme o vranjskim rukometašima plasiraju kroz insinuacije.

- Radi upoznavanja javnosti, a zbog pojedinih insinuacija na račun kluba od strane (ne)sportskih mešetara, saopštavamo da klub ima sponzora, istog kao i niški Železničar, koji izmiruje plate igračima i trenerima, kao i obaveze u vezi sa porezom po tom osnovu.

Klub ima upravu, Upravni odbor, predsednika, potpresednika, direktora ispred sponzora, sportskog direktora, sekretara, šefa obezbeđenja, potparola, doktora, fizioterapeuta i ekonoma.

Sve što radi to je dogovoru sa predstavnicima vlasti i sponzora i sve se to radi kroz institucije.

Vaninstitucionalno delovanje nas ne zanima – kažu iz kluba i poručuju da od grada traže „samo onoliko koliko su i prošle godine dobili“ za ostale troškove takmičenja i funcionisanje tri selekcije.

Vranje 1957 dočekuje Kragujevčane u velikoj sali Hale sportova u Vranju u subotu 24. marta od 19 časova.

Najnovije vesti