Radnik - Vojvodina: Surduličani osim igre žele i rezultat

Surdulički superligaš Radnik dočekaće Vojvodinu u 4. kolu šampionata Super lige Srbije, u nedelju 11. avgusta na Gradskom stadionu u Surdulici.

Surduličani očekuju težak meč jer Novosađani ove godine pružaju izvanredne partije, predvođeni novim trenerom Nenadom Lalatovićem.

- Vojvodina je lider na tabeli Super lige, imaju tri pobede iz tri kola, pa samim tim u Surdulicu stižu kao favoriti.

Ali, Radnik ima svoje adute i boriće se da ostvari povoljan rezultat, na poraz ne pomišljamo - poručuju iz surduličkog kluba.

Radnik je u tri kola doživeo dva poraza na gostovanjim (Mladost 2:1 i Čukarički 1:0), ali je prikazao veoma dobru igru.

Ulaz na predstojeći meč sa Vojvodinom biće besplatan, odlučilo je rukovodstvo Radnika.

Meč između Radnika i Vojvodine u Surdulici u nedelju 11. avgusta počeće u 20 časova.

Lalatović: Tončev daje 100 odsto za Radnik

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je za Sportski žurnal da njegovu ekipu na gostovanju Radniku "očekuje najteži meč od početka prvenstva".

- Ekipu iz Surdulice vrlo dobro poznajem, baš kao i ljude koji vode taj klub; oni ne da ga vole, već ga obožavaju. Novica Tončev daje 100 odsto sebe za Radnik i doveo je veoma kvalitetne igrače, što su pokazali pobedom nad Spartakom kod kuće rezultatom 4:0. Imaju novog trenera i velike ambicije u ovoj sezoni, u kojoj žele da igraju u plej-ofu. Prošli meč su izgubili i sigurno će želeti da pobede Vojvodinu, ali da bi ostala na poziciji na kojoj jeste da pobedi mora i Vojvodina - rekao je Lalatović.

Najnovije vesti