Radnik još jači: Pao dogovor s Pavlovićem, Žarkovićem i Đorđevićem

Vladan Pavlović, levi bek i dugogodišnji kapiten Radnika, produžio je ugovor sa upravom kluba na još godinu dana, objavljeno je na zvaničnom klupskom sajtu.

- Kada je reč o produžetku ugovora za druge igrače, u radniku će do kraja sezone ostati iskusni štoper Dragan Žarković, koji je iz kruševačkog Napretka u prošlogodišnjem zimskom prelaznom roku u Surdulicu stigao na pozajmicu.

Rezultat novog dogovora je da će za Radnik igrati do kraja sezone 2018/2019 - poručuju iz kluba.

Treće staro - novo lice u Radniku je krilni igrač Predrag Đorđević iz Leskovca, koji je 2015. u Surdulicu stigao iz Crvene Zvezde.

Nakon toga prešao je u Jagodinu.

Iz tamošnjeg kluba nakratko se presellio do Beograda, gde je nastupao za OFK, a u Radnik je stigao iz Novog Pazara.

- Po ugovoru koji je potpisao, u Surdulici će ostati dve godine - navode iz redova surduličkog superligaša.

NOVI SEMAFOR

Severnu tribinu surduličkog stadiona krasiće ubuduće novi semafor, a utakmice jesenjeg dela prvenstva bile su poslednje kuju je superligaš iz ovog dela Srbije odigrao sa starim semaforom.

- Već prvih dana letnje pauze, počeo je proces demontaže starog „lampaša“, jer je u Surdulici privedena kraju priča postavljanja “povećeg” LED displeja .

Za razliku od prethodnog, koji je pokazivao vreme i rezultat, novi semafor koji će pred prvo kolo nove sezone “osvanuti” na Severu, praktično će biti video bim dimenzija 6x3 metra, sa naprednijim grafičkim mogućnostima - navode iz kluba.

Najnovije vesti