Radnik gostuje TSC-u: Bodovi u Senti teška, ne i nemoguća misija

Vranje - Poslednji meč jesenje polusezone u Super ligi Srbije u fudbalu surdulički Radnik odigraće u petak u gostima sa neugodnim TSC-om iz Bačke Topole u okviru 18. kola.

Na gostovanje u Sentu, gde TSC igra svoje prvenstvene mečeve, Surduličani odlaze sa desete pozicije i sa 24 osvojena boda, dok je TSC dvanaesti sa tri boda manje.

Trener Radnika Slavoljub Đorđević izuzetno uvažava domaćine i smatra da ekipa TSC-a ima kvalitet za jedno od prva četiri mesta na tabeli superligaša.

- To su već pokazali prošle godine.

Imali su slabije rezultate ove polusezone jer su igrali evropsko takmičenje, a Evropa koliko je dobra za igranje, tolko zna i da uzme danak jer igrate na više frontova.

Dobra su ekipa sa odličnim trenerom, dugo igraju zajedno, dobro se poznaju.

Mislim da će biti teško igrati u gostima protiv jedne takve ekipe - kazao je Đorđević novinarima uoči ovog gostovanja.

Ipak, napomenuo je, Radnik je "u dobrom ritmu", što daje osnova za optimizam.

- Ovi momci su i u poslednjem kolu protiv Proletera pokazali pravi karakter.

U seriji smo dobrih rezultata, ali i teških utakmica.

Smatram da, bez obzira na neke kadrovske probleme u timu, idemo u Sentu da igramo čvrsto i sve ćemo učiniti da napravimo pozitivan rezultat - prokomentarisao je Đorđević.

Strateg Surduličana neće moći da računa na kapitena Stevanovića, kao ni na Pejčića, Radmanovca i Brkovića koji su već duže vreme "na poštedi" zbog povreda.

Utakmica TSC – Radnik odigraće se u petak od 16 časova na stadionu u Senti, a TV Arena sport 1 obezbedila je uključenja u ovaj meč u sklopu multi TV prenosa.

Najnovije vesti