Radnik doveo čak šest pojačanja za kraj prelaznog roka

Kraj prelaznog roka u Surdulici obeležiće dolazak šestorice igrača, čime će Radnik zaokružiti spisak pojačanja na koja će stručni stab moći da računa u tekućoj sezoni.

Prvo pojačanje Aleksandar Stanisavljević (21), bivši štoper sofijske Slavije, jedno je od zvučnijih pojačanja u odbrambenom bedemu.

Prošao je omladinsku školu CSK Moskva, a ranije je igrao za mlađe selekcije reprezentacije Srbije.

Drugo pojačanje, kada je u pitanju odbrana je štoper Žarko Marković (32), internacionalac koji je karijeru gradio u Rumuniji i Kazahstanu.

Treći novajlija je napadač Nemanja Tomić (31), bivši fudbaler Partrizana, koji je na početku ove sezone bio u niškom Radničkom.

Po prvi put do sada Radnik na poziciju špica dovodi i zvučno pojačanje iz Ukrajine.

Internacionalac Jevgen Pavlov (28) u Surdulicu dolazi sa Kipra, a ranije je igrao u Mađarskoj.

- Reprezentativac mlađih selekcija Ukrajine u Srbiji je jednu polusezonu proveo u lučanskoj Mladosti, a 2013. godine je kao mladi ukrajinski golgeter svojom visinom od 1.93 bio na korak od oblačenja dresa Partizana - kažu iz Radnika.

Peto ime na koje će Radnik računati u narednom periodu je golman Nikola Vujanac (28).

U Srbiji je branio mrežu vranjskog Dinama, a više godina igrao je u makedonskim klubovima Sileksu, Akademiji Pandev i Belasici.

Pored igrača koji će biti u konkurenciji za prvu postavu Radnika u ovoj sezoni, u Surdulicu stiže još jedan mladi potencijal.

Veljko Đorđević (18), mladi defanzivac, dolazi iz Čukaričkog.

Prošao je omladinsku školu beogradskog kluba, reprezentativac je Srbije u mlađim selekcijama, a biće prosleđen na pozajmicu FK Vlasina iz Vlasotinca.

Najnovije vesti