Policija: Hapšenje zbog obaranja automobilom i prebijanja u centru Vranja

Vranjska policija uhapsila je muškarca (1968) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i još jednu mušku osobu (1986), takođe iz Vranja, osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.

- Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda, dok će protiv još jednog muškarca starosti 24 godine biti podneta krivična prijava za krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da su njih trojica 13. oktobra ove godine u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave, fizički napali 24-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede.

Stariji muškarac i njegov povređeni dvadestčetvorogodišnji sin su potom seli u "ford" i počeli da se voze po gradu, a potom je otac vozilom kojim je upravljao, kako se sumnja, udario 42-godišnjaka, koji se sumnjiči da je prethodno napao njegovog sina.

Zatim su izašli iz automobila i, kako se sumnja, tupim predmetima napali 42-godišnjeg muškarca i još jednu osobu koja je pobegla u jednu pekaru.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, sinu i ocu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu - navodi se u saopštenju iz Policijske uprave u Vranju.

Najnovije vesti