Petnaesti novembar rok za uplatu poreza za četvrti kvartal

Iz Odseka lokalne poreske administracije (LPA) Gradske uprave Vranja obavestili su sve poreske obveznike da je 15. novemba rok za uplatu obaveza za četvrti kvartal godišnjeg poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica.

- Redovnim i blagovremenim izmirenjem poreza obveznici izbegavaju gužve prilikom plaćanja, kao i obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata.

Za sva sporna pitanja i proveru stanja, poreski obveznik se može lično informisati u Gradskoj upravi, u Odseku lokalne poreske administracije, putem brojeva telefona (017/402-392, 402-397, 402-331) ili veb aplikacije Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije (lpa.gov.rs) - navode iz LPA.

Korisnici koji su u prethodnom periodu već registrovani u LPA i imaju otvoreno korisničko ime i šifru mogu pristupiti portalu.

- Novi korisnici nalog za pristup (korisničko ime i šifru) treba da otvore u lokalnoj poreskoj administraciji i on važi na čitavoj teritoriji Republike Srbije.

Nakon brze registracije, poreski obveznici dobijaju uvid u kompletne podatke o zaduživanju na analitičkoj kartici, po svim osnovama kojima se duže - navode iz LPA u Vranju.

Najnovije vesti