Odgovor opozicije SNS-u: Ne damo da nam loši đaci drže čas

Opozicioni blok od šest gradskih odbora stranaka u Vranju oglasio se novim saopštenjem za medije, koje predstavlja reakciju na odgovor Gradskog odbora SNS na njihovo prvobitno saopštenje u kome su upozorili javnost na kako je rečeno, "alarmantnu situaciju u svim oblastima života u gradu".

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Koliki je strah Srpske napredne stranke od bilo kakve reakcije javnosti ili drugačijeg mišljenja, jasno pokazuje obraćanje javnosti vladajuće stranke, u kome zajedničko saopštenje šest opozicionih stranaka nazivaju ujedinjenjem opozicije.

U strahu su velike oči, ali čak i tako je moguće videti da je reč o zajedničkom saopštenju zabrinutih Vranjanaca, a ne o bilo kakvom udruživanju.

Vranjskim naprednjacima je sve to jedno te isto, jer se plaše i sopstvene senke, a kamo li energije građana koja i nama daje snagu za buduće delovanje.

Ostaje nejasno i kako ste čuli za naše saopštenje ako, kao što ste više puta tvrdili, ne čitate ''žute'' portale, a samo su ga oni objavili.

Da, slagali ste opet.

Stranka koja je na izbore izašla sa 12 (slovima: dvanaest!) satelita, ima najmanje prava da joj smeta bilo čije udruživanje, i to u času kada se sprema najveća izdaja u istoriji Srbije – stavljanje potpisa na nezavisnost Kosova i Metohije!

Što se uništavanja tiče, tu ste pravi eksperti!

U vašim redovima su danas ljudi koji su uništavali našu državu i grad decenijama i još uvek to isto rade, pa se pitamo po kojoj logici okrivljujete bilo koga od nas za ta nepočinstva. Vranjanci se odlično sećaju ko je bio „šef“ vranjskog zdravstva dok je više od 20 godina uništavano, a znaju da taj „naprednjak“ (?!) i danas vedri i oblači vranjskim zdravstvom.

Odlično znaju i koji su narodni poslanici, kao jurišnici URS uništili sve što se moglo uništiti, sa jedinim ciljem – zapošljavanja supruge. Znaju i da, kada se hvalite projektima poput hirurškog bloka i gradskog stadiona, govorite o projektima za koje su sredstva obezbedile neke bivše vlasti, a koje vi, za dve godine, niste uspeli ni da pokrenete sa mrtve tačke!

I pored svega toga, narod je na prethodnim izborima dao poverenje SNS i vašim satelitima i tu dileme nema, ali ne i ovakvom sastavu ljudi, spremnih na sve, koji od Vranja prave kriminogenu sredinu nesposobnih, korumpiranih i nemoralnih pojedinaca, kojima su na umu jedino najuži, privatni interesi.

Zajedničkim saopštenjem šest stranaka i pokreta zatraženo je ono što će predsednik vaše stranke stranke, kako se čuje u medijima, uskoro i učiniti: raspuštanje ove ekipe ljudi, koji se predstavljaju kao SNS, a sa ovom strankom nemaju dodirnih tačaka.

Mi ne mrzimo nikoga iz SNS pojedinačno, a ponajmanje članove njihovih porodica, ali smo vaši žestoki politički protivnici, pre svega zbog pogrešnih i štetnih odluka, koje u ime građana Vranja donosi nezajažljiva i nesposobna grupa ljudi, koja se godinama krije iza imena vladajuće stranke, a posebno njenog predsednika.

Srećom, dok držite čas, nadamo se oproštajni, negde neko zna sve ovo što znamo mi i svaki dobronamerni građanin Vranja i, ma koliko da ste loši đaci, hteli to ili ne, uskoro ćete saznati i vi.

Najnovije vesti