Odbojkašice poražene u pet setova: Sterija - ŽOK Vranje 3:2

Ženski odbojkaški klub (ŽOK) Vranje izgubio je na gostovanju u Beogradu od Sterije sa 3:2, u utakmici 17. kola Prve B lige za odbojkašice.

U veoma izjednačenom meču, Vranjanke su dobro krenule, dobile prvi set (23:25), a potom izgubile dva u nizu (25:22 i 25:23).

Uspele su da se vrate u četvrtom (18:25), ali su u neizvesnoj završnici u petom setu ipak poražene (15:13).

Ovaj poraz udaljava ih od trećeg mesta na tabeli koje vodi u viši rang.

Naime, Vranjanke na četvrtoj poziciji imaju 38 bodova, a Valjevo na trećoj 39 (i utakmicu manje koju u nedelju igra kao domaćin protiv petoplasiranog Radničkog iz Kragujevca).

Na tabeli sa po 43 boda vode Leskovac 98 i Zlatibor iz Čajetine.

U sledećem kolu Vranjanke će u vranjskoj Sportskoj hali dočekati ekipu Gimnazijalca iz Kraljeva, pretposlednju na tabeli sa samo 9 osvojenih bodova.

Komentari

Doveli ste licenciranog trenera posle nekoliko godina ali momak se ocigledno izgubio i utopio u sivilo organizacije odbojkaskog kluba i procitajte ranije komentare da ZOK nije nikad jaci bio po imenima a vrlo slabi rezultati i borba za trece mesto u treci rang takmicenja,zabrinjavajuce tu nesto ne funkcionise kako treba ili trener neiskusan?

Tesko vrlo tesko ce biti osvojiti trece mesto koje omogucava povratak u drugu A ligu,ekipa mnogo oscilira,nesigurna u sebe!

Pisite malo i o OK Pandi,oni cim izgube ne javljaju se u stampi i porazi su sastavni deo price,a nisu pobedili ni jednu ozbiljnu ekipu

Pisite malo i o OK Pandi,oni cim izgube ne javljaju se u stampi i porazi su sastavni deo price,a nisu pobedili ni jednu ozbiljnu ekipu

Najnovije vesti